king_viserys_targ

Koning Viserys I Targaryen

GESPEELD DOOR PADDY CONSIDINE

King Viserys Targaryen (Paddy Considine) werd gekozen door de Lords van Westeros om de Old King, Jaehaerys Targaryen, op te volgen in de Great Council bij Harrenhal. Viserys is een warme, vriendelijke en goedaardige man, en wil alleen zijn grootvaders nalatenschap eren. Maar goede mannen zijn niet altijd goede koningen. 

Een koning wilt zich natuurlijk omringen met andere be-kroonde gasten... Ontdek meer bekroonde series op Streamz!

In de ban van Viserys? Dan zullen volgende series je ook zeker interesseren

the_white_lotus_showcard 2
  
Sitcom1 Seizoen

Verschillende gasten van een tropisch resort kijken uit naar een ontspannende vakantie, maar tijdens hun verblijf worden ze steeds meer geconfronteerd met elkaar en zichzelf.

succession_showcard_sz3-3
  
Melodrama3 Seizoenen

 'Succession' won afgelopen jaar een Golden Globe voor beste dramaserie en gaat over de rijke zakenfamilie Roy en zijn vier kinderen. Samen beheren ze een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld.

 

game_of_thrones_showcard
  
Actie, Drama8 Seizoenen

De machtige families van de Zeven Koninkrijken vechten om de Troon van Westeros. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adel en eer, van overwinningen en triomf. In Game of Thrones is het winnen of sterven.

insecure_sz5_showcard
  
Sitcom5 Seizoenen

Twee vriendinnen uit Los Angeles proberen hun professionele en privélevens in goede banen te leiden.

westworld_sz4_showcard-2
  
Science-fiction, Drama4 Seizoenen

Westworld is een pretpark waar bezoekers hun wildste dromen kunnen waarmaken. De wereld wordt bevolkt door geavanceerde, zeer intelligente robots. Wanneer de machines hun bestaan en menselijkheid in vraag stellen, loopt het flink fout in het park.

deja_vu_showcard
  
Melodrama1 Seizoen

De drukbezette radiostem Florence Fierens haar dochter overlijdt plots. Ze krijgt de kans om het verleden opnieuw te beleven en om haar kind terug te zien.