ser_criston_cole

Ser Criston Cole  

GESPEELD DOOR FABIEN FRANKEL

Ser Criston Cole (Fabien Frankel), van Dornerse afkomst, is de zoon van de rentmeester van Lord of Blackhaven. Cole heeft geen aanspraak op land of titels; alles wat hij op zijn naam heeft staan is zijn eer en zijn bovennatuurlijke vaardigheid met een zwaard.

In de ban van Ser Criston Cole? Dan zullen volgende series je ook zeker interesseren

onlyfans_showcard-1
  
Documentaire1 Seizoen

De documentaire reeks "OnlyFans: De Naakte Vlaamse waarheid" geeft in 4 delen een inkijk in de niet zo tepelschuwe wereld van het fenomeen OnlyFans.

de_42_kinderen_van_de_goeroe_showcard-1
  
Documentaire1 Seizoen

De reeks brengt het nooit eerder vertelde verhaal van Edgard Doulière, een geitenboer en zelfverklaarde psychotherapeut uit Brussel, die vanaf de jaren zeventig tientallen mensen naar zijn opgerichte sekte in Zuid-Frankrijk lokt.

tiger_showcard
  
Documentaire1 Seizoen

In deze docu staan de opkomst, ondergang en comeback van het wereldwijd bekende golf-icoon Tiger Woods centraal. In de jaren 90 ontpopte hij zich tot een legende in de golfsport, maar vervolgens werd hij vaak geplaagd door privéproblemen en blessures.

chasing_beauty_showcard kopie
  
Documentaire, Docu-Reality1 Seizoen

We volgen 9 jonge vrouwen en mannen die ervoor kiezen om moeder natuur een handje te helpen. Ze zijn ontevreden over een bepaald aspect van hun lichaam en de reeks volgt hen mee tijdens het proces. Zullen de plastische of cosmetische ingrepen hen helpen om zich beter te voelen?

phoenix_rising_showcard
  
Documentaire1 Seizoen

Actrice en activiste Evan Rachel Wood gebruikt haar ervaring als slachtoffer van huiselijk geweld om gerechtigheid na te streven, trauma's te genezen en haar eigen verhaal te vertellen.

the_janes_2022_showcard
  
DocumentaireFilm

In 1972 arresteerde de politie in Chicago zeven vrouwen die lid waren van een clandestien netwerk. Ze hadden een ondergrondse dienst opgebouwd voor vrouwen op zoek naar een veilige, betaalbare, illegale abortus.Ze noemden zichzelf Jane.