princess_rhaenys_targ

Prinses Rhaenys Targaryen  

GESPEELD DOOR EVE BEST

Princess Rhaenys Targaryen (Eve Best) is een drakenrijder en echtgenote van Lord Corlys Velaryon, The Queen Who Never Was. Ze werd gepasseerd als troonopvolger tijdens de Great Council omdat het rijk, haar neef, Viserys, de voorkeur gaf omdat hij een man was. 

Een perfecte cocktail voor drama... En dat is net wat je op Streamz in overvloed kunt vinden!

In de ban van Rhaenys? Dan zullen volgende series je ook zeker interesseren

the_undeclared_war_showcard-1
  
Thriller, Drama1 Seizoen

Het is 2024. Een team analisten zet alles op alles om een buitenlandse cyberaanval op het electoraal systeem van hun land te stoppen.

tell_me_your_secrets_showcard
  
Thriller, Melodrama, Drama1 Seizoen

De serie draait rond drie personages: een jonge vrouw die in de ogen keek van een moordenaar, een voormalig veelpleger die op zoek is naar verlossing en een rouwende moeder die geobsedeerd is door het vinden van haar vermiste dochter.

pandore_showcard
  
Melodrama1 Seizoen

Brussel, twee maanden voor de verkiezingen. De campagne is in volle gang en wordt verstoord door een corruptieonderzoek. Dan vindt er een tragische aanslag plaats, waardoor verschillende mensen op elkaar botsen.

grond_showcard-1
  
Sitcom, Melodrama1 Seizoen

Twee drerries stampen een business uit de grond. Vlaamse topfictie door regisseurs Adil El Arbi, Bilall Fallah en Mathieu Mortelmans.

the_staircase_showcard
  
Melodrama, Misdaad, Drama1 Seizoen

Het leven van misdaadschrijver Michael Peterson zal nooit meer hetzelfde zijn nadat hij zijn vrouw Kathleen dood aantreft onderaan de trap. Michael wordt ervan beschuldigd haar te hebben vermoord en er begint een slepend strafproces.

hidden_assets_showcard (1)
  
Melodrama, Misdaad, Drama1 Seizoen

Een inval door het Irish Criminal Assets Bureau onthult een toestroom van ruwe diamanten. Wanneer de diamanten worden gelinkt aan een reeks bomaanslagen in België, worden de afdelingen gedwongen om samen te werken om een politiek complot te ontrafelen.