princess_rhaenyra_targ

Prinses Rhaenyra Targaryen 

GESPEELD DOOR EMMA D'ARCY

Princess Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy) is het eerste kind van de koning, ze is van puur Valyriaans bloed en ook een drakenrijder. Veel zouden zeggen dat Rhaenyra alles heeft… maar ze is niet geboren als een man. 

En een man heeft deze vrouw ook niet nodig... Ontdek meer sterke vrouwen op Streamz!

In de ban van Rhaenyra? Dan zullen volgende series je ook zeker interesseren

euphoria_sz2_showcard-4
  
Melodrama2 Seizoenen

Een groep studenten gaat op zoek naar liefde en vriendschap in een wereld die wordt gedicteerd door drugs, seks, trauma's en sociale media.

red_light_showcard
  
Drama1 Seizoen

Carice van Houten, Halina Reijn en Maaike Neuville schitteren in deze bekroonde psychologische misdaadserie over de gevaarlijke wereld van mensensmokkel en prostitutie.

insecure_sz5_showcard
  
Sitcom5 Seizoenen

Twee vriendinnen uit Los Angeles proberen hun professionele en privélevens in goede banen te leiden.

big_little_lies_showcard
  
Melodrama2 Seizoenen

De moeders Madeline Mackenzie, Celeste Wright, Jane Chapman en Renata leiden een perfect leven. Helaas begint hun bestaan barsten te vertonen wanneer er een moord plaatsvindt.

msbv_sz2_showcard
  
Romantisch, Drama2 Seizoenen

Sally, Michelle, Molly, Nikki, Helena en Zita: één voor één vrouwen in de fleur van hun slijtage. Wat ze gemeen hebben: een werkvloer, een resem wankele relatietheorieën, te veel slecht bewaakte geheimen en occasioneel een man.

mare_of_easttown_showcard-1
  
Melodrama1 Seizoen

Een detective probeert in een klein stadje in Pennsylvania een moord te onderzoeken terwijl ze ook probeert te vermijden dat haar leven in elkaar stort.