otto_hightower

Otto Hightower  

GESPEELD DOOR RHYS IFANS

Otto Hightower (Rhys Ifans). Ser Otto, Hand of the King, dient loyaal en trouw zowel zijn koning als zijn rijk. Zoals hij het ziet, is de grootste bedreiging voor het rijk de broer van de koning, Daemon, en zijn positie als erfgenaam van de troon.

In de ban van Otto? Dan zullen volgende series je ook zeker interesseren

the_window_showcard-1
  
Thriller, Melodrama, Drama1 Seizoen

Jordan Burdett is een jonge voetbalbelofte die op de wishlist staat van vele internationale topclubs. Er ontstaat een oorlogje achter de schermen van de voetbalwereld rond het jeugdige talent.

devils_showcard-1
  
Thriller, Melodrama, Drama2 Seizoenen

Een trader voor een Londense bank raakt betrokken bij een schandaal. Terwijl hij zijn onschuld probeert te bewijzen ontdekt hij een wereldwijde samenzwering die werd georganiseerd door duistere figuren.

lara_storm_showcard
  
Thriller, Melodrama, Drama1 Seizoen

Radiostem Lara is een charismatische maar complexe vrouw, die nooit een blad voor de mond neemt. Een mysterieuze beller doet de gemoederen hoog oplaaien in de studio en Lara's karakter zal op de proef gesteld worden.

tokyo_vice_showcard
  
Misdaad, Drama1 Seizoen

Een jonge westerse journalist gaat aan de slag voor een grote Japanse krant in Tokio. Hij start een onderzoek naar de plaatselijke misdaad en neemt het op die manier op tegen één van de machtigste maffiabazen van de stad.

shadowplay_showcard
  
Thriller, Melodrama, Drama1 Seizoen

1946. Max McLaughlin is een Amerikaanse politieagent die in Berlijn arriveert. Zijn taak: een politiemacht opzetten die de orde in de stad kan handhaven.

the_girl_before_showcard
  
Thriller, Melodrama, Drama1 Seizoen

Een vrouw valt voor een architect en krijgt een griezelig voorgevoel over zijn huis, wanneer ze erachter komt dat een andere vrouw daar is gestorven.