mysaria

Mysaria  

GESPEELD DOOR SONOYA MIZUNO

Mysaria (Sonoya Mizuno) kwam met niets naar Westeros en werd vaker verkocht dan ze zich kan herinneren. Ze had kunnen verwelken... maar in de plaats daarvan werd ze de meest vertrouwde - en meest onwaarschijnlijke - bondgenoot van prins Daemon Targaryen, de erfgenaam van de troon. 

In de ban van Mysaria? Dan zullen volgende series je ook zeker interesseren

britannia_sz3_showcard-1
  
Melodrama, Actie, Drama3 Seizoenen

Het jaar 43 na Christus. De Romeinen staan terug op het Britse eiland om het te veroveren, maar dan moeten ze eerst voorbij de Kelten geraken.

meisje_van_plezier_sz3_showcard
  
Melodrama1 Seizoen

Een huisvrouw komt er met haar twee kinderen alleen voor te staan nadat ze in de steek is gelaten door haar man. Die is er vandoor met haar halfzus. Ze gaat daarop aan de slag als luxe callgirl.

deja_vu_showcard
  
Melodrama1 Seizoen

De drukbezette radiostem Florence Fierens haar dochter overlijdt plots. Ze krijgt de kans om het verleden opnieuw te beleven en om haar kind terug te zien.

victorias_secret_angels_and_demons_showcard
  
Documentaire1 Seizoen

Het provocatieve verhaal achter het bekende lingeriemerk en de beruchte miljardair die het merk uit de grond stampte.

our_flag_means_death_showcard (1)
  
Actie, Drama1 Seizoen

1717. De rijke landeigenaar Stede Bonnet heeft een midlifecrisis en besluit zijn behaaglijke leven op te blazen om piraat te worden. Maar het gaat niet goed. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

minx_showcard
  
Sitcom1 Seizoen

In de jaren '70 in Los Angeles bundelt een jonge feminist de krachten met een goedkope uitgever om het eerste erotische magazine voor vrouwen uit te brengen.