lord_corlys_velaryon

Lord Corlys Velaryon

GESPEELD DOOR STEVE TOUSSAINT

Lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint) aka “The Sea Snake” is de Heer van House Velaryon, een Valyriaanse bloedlijn zo oud als House Targaryen. Als The Sea Snake is hij de meest beroemde zeevarende avonturier in de geschiedenis van Westeros. Lord Corlys maakte van zijn huis een machtige zetel die nog rijker is dan dat van de Lannisters met de grootste marine ter wereld. 

Een man die snakt naar avontuur! En daar hebben we heel wat van op Streamz!

In de ban van Lord Corlys? Dan zullen volgende series je ook zeker interesseren

his_dark_materials_sz2 (1)
  
Actie, Fantasy, Drama2 Seizoenen

Twee kinderen wagen zich aan een magisch avontuur door verschillende parallelle universa.

alex_rider_showcard (1)
  
Actie, Drama2 Seizoenen

Alex Rider is een alledaagse tiener die wordt ingelijfd door MI6 en wordt opgeleid tot een bijzondere spion.

doom_patrol_sz3_showcard-1
  
Actie, Drama3 Seizoenen

The Doom Patrol bestaat uit een resem excentrieke figuren die door enkele verschrikkelijke incidenten over superkrachten beschikken. Samen onderzoeken ze bijzondere fenomenen en beschermen ze de aarde.

westworld_sz4_showcard-2
  
Science-fiction, Drama4 Seizoenen

Westworld is een pretpark waar bezoekers hun wildste dromen kunnen waarmaken. De wereld wordt bevolkt door geavanceerde, zeer intelligente robots. Wanneer de machines hun bestaan en menselijkheid in vraag stellen, loopt het flink fout in het park.

crossbones_showcard (1)
  
Actie, Drama1 Seizoen

1729. In de Caribische zee ligt een eiland dat op geen enkele kaart staat: Santa Compana. Een paradijs voor piraten, dieven en moordenaars. Hier heerst Edward Teach, alias Blackbeard. De meest beruchte en gevreesde piraat aller tijden.

peacemaker_show_2022_showcard (1)
  
Actie, Drama1 Seizoen

Maak kennis met Christopher Smith, beter bekend als Peacemaker: een extremistische moordenaar die obsessief op zoek is naar vrede. Hij vermoordt iedereen die in de weg staat van dat doel.