prince_daemon_targ

Prins Daemon Targaryen

GESPEELD DOOR MATT SMITH

Prince Daemon Targaryen (Matt Smith) is de jongere broer van King Viserys en erfgenaam van de troon. Daemon is een ongeëvenaarde krijger en drakenrijder en heeft het ware bloed van de draak. Maar er wordt gezegd dat elke keer als er een Targaryen geboren wordt de goden een muntje opgooien… 

Je wilt Daemon niet als vijand hebben, want dan roep je horror af op alles en iedereen die je liefhebt. Over horror gesproken...

In de ban van Daemon? Dan zullen volgende series je ook zeker interesseren

the_baby_showcard
  
Drama, Horror1 Seizoen

De 38-jarige Natasha kan er niet mee lachen dat al haar vrienden aan kinderen beginnen. Maar voor ze het goed en wel beseft, wordt ze met een baby opgezadeld, die haar leven verandert in een surrealistische nachtmerrie.

creepshow_sz2_showcard (2)
  
Fantasy, Drama, Horror1 Seizoen

Een verzameling van akelige horrorverhalen die worden ingeleid door de stille Creepshow ghoul.

chucky_showcard-1
  
Drama, Horror1 Seizoen

Een jonge tiener komt in het bezit van een retro Chucky-pop. Het plaatselijke stadje waar hij woont, verzeilt in chaos wanneer er enkele bloederige moorden plaatsvinden en de geheimen van het stadje aan het licht komen.

Nieuw seizoen vanaf oktober
black_lake_showcard
  
Thriller, Drama, Horror3 Seizoenen

Johan trekt samen met een groep vrienden naar een achtergelaten skiresort omdat hij het ooit wil heropenen. Maar er huist iets kwaadaardigs in het resort dat het gemunt heeft op Johan en co.

chapelwaite_showcard
  
Melodrama, Drama, Horror1 Seizoen

In de jaren 1850 verhuist Captain Charles Boone zijn familie naar zijn voorouderlijk huis in Preacher's Corners. Daar wordt hij gefronteerd met de geheimen van de geschiedenis van zijn familie en zal moeten vechten om een einde te maken aan de duisternis.

bates_motel_sz2_showcard
  
Melodrama, Drama, Horror5 Seizoenen

Weduwe Norma Bates en haar verlegen zoon Norman, zijn op zoek naar een nieuwe start in hun leven. Ze kopen een Motel om dit te bewerkstelligen. Een ongenode gast zet hun leven daar al snel op zijn kop.