alicent_hightower

Alicent Hightower 

GESPEELD DOOR OLIVIA COOKE

Alicent Hightower (Olivia Cooke) is de dochter van Otto Hightower, Hand of the King, en de meest bekoorlijke vrouw in de Seven Kingdoms. Ze groeide op in de Red Keep, dicht bij de koning en zijn vertrouwelingen. Ze heeft een hoffelijke elegantie en een scherp politiek inzicht. 

Van al die hoffelijkheid en etiquette zou je wel eens willen weglopen... Op Streamz hebben we heel wat series en films die je naar andere oorden kunnen brengen!

In de ban van Alicent? Dan zullen volgende series je ook zeker interesseren

raised_by_wolves_sz2_showcard-1
  
Melodrama, Science-fiction2 Seizoenen

Twee androïden krijgen de opdracht om menselijke kinderen op te voeden op een mysterieuze planeet.

the_nevers_showcard-1
  
Melodrama, Science-fiction1 Seizoen

Het epische verhaal van enkele Victoriaanse vrouwen met speciale krachten, meedogenloze vijanden en een missie die de wereld kan veranderen.

true_blood_showcard
  
Fantasy, Drama, Horror7 Seizoenen

De serveerster Sookie Stackhouse maakt kennis met de charmante Bill, een vampier uit Louisiana die haar introduceert tot een wereld boordevol bovennatuurlijke verschijnselen, figuren en gevaren.

back_to_the_future_1985_showcard
  
AvontuurFilm

Doc heeft zijn nieuwste uitvinding voltooid, een tijdmachine. Als vriend Marty in de DeLorean belandt, reist hij terug naar 1955. Daar zorgt hij ervoor dat zijn ouders niet verliefd worden, waardoor ook zijn eigen bestaan in gevaar komt.

halo_showcard_dedicated
  
Actie, Science-fiction, Drama1 Seizoen

Aliens bedreigen het bestaan van de mensheid in een epische 26ste eeuwse krachtmeting. Deze serie werd gebaseerd op de gelijknamige videogame, 'Halo'.

 

 

harry_potter_and_the_deadly_hallows_part1_2010_showcard
  
Avontuur, ActieFilm

Nu Perkamentus dood is, gaan Harry, Hermelien en Ron op zoek naar de Gruzielementen, de voorwerpen die Voldemorts onsterfelijkheid garanderen.